Zbuloni vendin më të pastër në botë

131

Costa-Rica është shembulli i një vendi ku duam të jetojmë të gjithë për shkak të së ardhmes më të shëndetshme,kosto-efiçente dhe më produktive.

Zhvillimi i një mjedisi të shëndetshëm është një zgjidhje e cila starton nga vetë njerëzit.Costa-Rica është i vetmi vend në botë,i cili ka përdorur llojet e energjisë së rinovueshme për 300 ditë gjatë vitit 2017.

“UpCycling”është një nismë e marrë,misioni i së cilës është të sfidojë inteligjencën konvencionale duke integruar politika të tilla mbrojtjeje në kuadër të zhvillimit dhe ndërgjegjësimit të njerëzve për të patur në fokus riciklimin dhe mbrojtjen e burimeve natyrore.