Xiaomi Mi A2 Lite certifikohet

71

Telefonat Xiaomi kanë qenë shpesh duke u shfaqur në TENAA dhe uebfaqe të tjera rregullatore kohët e fundit. Informacioni i fundit vjen nga FCC, ku u miratuan pajisjet Xiaomi dhe numrat e modeleve të njëjta u futën në Autoriteti i Komunikimeve të Singaporit. Pjesa më interesante është se nën “Marketing Name”, Xiaomi M1805D1SG është renditur si Mi A2 Lite, duke sugjeruar ardhjen e një Mi A2 më të lirë.

Listimet zbulojnë vetëm detaje teknike si brezat dhe frekuencat për lidhjet Wi-Fi dhe Bluetooth, por vijnë vetëm në kohë për një vazhdim të njoftimit të Xiaomi Mi 6X muajin e kaluar.