Xiaomi lancon Mi Mix 2S

40

Në mesin e ciklit të produktit Mi Mix 2, Xiaomi lancon Mi Mix 2S, një përditësim shtesë të Mix 2, ose një pasardhës e gjysmë të Mi Mix origjinal. Mix ishte smartphone i parë që shtyu kufijtë e Android duke përfshirë një ekran që ishte më i gjatë se 16: 9, duke I bërë thirrje Android që të ndryshojë rregullat e saj të dizajnimit dhe të prezantojë OEM me një dimension të ri hardware.

Mi Mix 2S bën një hap përpara për serinë e Mix dhe vë një fokus më të fortë në cilësinë e përgjithshme të kamerës (ka një ndriçues më të ndritur f / 1.8 dhe pixel më të madha 1.4 mikron). Pavarësisht nga dizajni i tij , Xiaomi arrin të mbajë koston e telefonit nën nivelin fillestar të iPhone dhe pjesa e kamerës ishte një element me kosto efektive në pajisjet e mëparshme Mix, aty Xiaomi po kursente. Mi Mix 2 mori një rezultat të përgjithshëm prej 97 me DxO Mark kështu që me siguri kemi shpresa të mëdha nga ky aparat.