Xbox One i ri nuk do të ketë disk

24

Do të kushtojë 250 dollarë – 50 dollarë më lirë se modeli aktual të cilit i vendoset disketa, ndërsa do të ketë të instaluara tri video-lojëra si Sea of Thieves, Forza Horizon 3 dhe Minecraft.

Bashkë me njoftimin, kanë nisur edhe para porositë për konzolën, që zyrtarisht lançohet më shtatë maj.

Meqenëse çmimet e këtyre konsolave ndryshojnë, kur në treg lançohet ndonjë e re, Microsoft ka bërë të ditur se do të mundohet, të kujdeset të mos dëmtohen klientët.