WhatsApp tani ju lejon të luani video nga Facebook dhe Instagram brenda aplikacionit

70

WhatsApp ka shtuar mbështetjen për të luajtur video në Instagram dhe Facebook brenda aplikacionit. Tani kur kontaktet ju dërgojnë videot e Facebook dhe Instagram, mund t’i shikoni ato brenda WhatsApp pa pasur nevojë të dilni nga biseda dhe shkoni në aplikacione të tjera. Aplikacioni i ka lejuar përdoruesit të luajnë videot në YouTube brenda bisedës.

Funksionaliteti i ri është pjesë e përditësimit më të fundit të iOS për WhatsApp, i cili gjithashtu shton mundësinë për të shtuar dhe revokuar privilegjet e administratorit nga përdoruesit e tjerë në një bisedë grupi dhe u jep administratorëve fuqinë për të redaktuar subjektin, përshkrimin dhe ikonën e një bisede qe tashmë është duke u zhvilluar.

Funksioni i ri është duke kaluar në iOS per disa përdorues, por ende nuk ka ardhur në Android