Vodafone fton të gjithë të rinjtë e talentuar në teknologji në Disruption Camp

63

Pjesëmarrësit do të demonstrojnë aftësitë dhe potencialin e tyre në Vodafone Disruptive Camp duke punuar me profesionistë të Vodafone dhe folës ndërkombëtare për të zhvilluar idenë e tyre.

Me shume detaje:

Ne jemi duke kërkuar për njerëz të rinj të talentuar që kanë pasion për ide, teknologji dhe inovacione emocionuese.

Tregoni aftësitë dhe potencialin tuaj në kampin Vodafone Disruptive dhe punoni me profesionistë të Vodafone dhe me mentorë ndërkombëtarë për të zhvilluar idenë tuaj.

Mësoni, të argëtoheni dhe të na tregoni se çfarë mund të bëni në këtë udhëtim!

Nëse jeni 19-25 vjeç, merrni një shans për të qenë pjesë e një ngjarje të mrekullueshme offsite dhe për të përmbushur folësit ndërkombëtarë motivues.

Bëhu pjesë e trajnimeve të ndryshme në trendet e reja të punës dhe eksploroni aftësitë e së ardhmes.

Vetëm 25 vende janë në dispozicion!

Si të aplikoni?

  • Aplikoni: Përshkruani vetveten dhe përvojën tuaj në një mënyrë përçarëse përmes një videoje prej max.3 min.
  • Na dërgoni lidhjen e profilit tuaj LinkedIn.
  • Ndani me ne punën e rekomanduar të Finder tuaj të ardhshëm të punës.

Të gjitha dokumentet e kërkuara më sipër duhet të dërgohen përmes emailit: disruptioncamp.al@vodafone.com deri më 14 shtator 2018.

Aktivititeti do të mbahet në:

  • Fshati turistik Llogora
  • Të gjitha shpenzimet do të mbulohen nga Vodafone Albania