Tre ngjyra të reja po vijnë për Apple Watch Nike +

16

Nike ka njoftuar ngjyrat e reja të grupit Nike Sport që po vijnë për Apple Watch Nike +, siç raportohet nga 9to5Mac. Grupet e reja përfshijnë Nike Sport Loop dhe një grup Nike Sport që do të jetë në dispozicion për blerje duke filluar nga 16 nëntori.

Grupet e ardhshme u panë brenda aplikacionit për blerjen e Nike për iPhone. Nike Sport Loop po shton ngjyrat “smokey mauve” dhe “ngjyra qiellore”, dhe të dy ngjyrat e reja janë reflektuese, si brezat e tjerë të Nike Sport Loop. Grupi i ri i Nike Sport do të vijë në një ngjyrë të quajtur “flakë ulliri”.

Grupet shfaqen me Apple Watch Nike +, dhe nuk përmendet nëse ato do të shiten veç e veç. Grupet do të jenë në dispozicion të premten, më 16 nëntor, por vetëm në aplikacionin Nike për iPhone në kuadër të Nike Plus Member Shop. Anëtarësimi për aplikacionin iPhone Nike është falas me një llogari aktive dhe është në dispozicion në App Store.