Telekom Albania, prezanton Samsung Galaxy S10

38

Me blerjen e një smartphone galaxy S10e, S10, S10 + në dyqanet Telekom ju do të përfitoni 5GB dhuratë çdo muaj, për një vit.

Telekom Albania prezanton gjithashtu  PowerShare  ku ju mund te karikoni pajisje të tjera me Galaxy S10 tuaj. Karikoni Galaxy Buds, Galaxy Watch, apo telefonin e shokut tuaj duke i vendosur në anën e pasme të Galaxy S10.

Shikoni më shumë me ekranin kinematografik infinity-O. Një ekran thuajse pa korniza me më shumë detaje dhe qartësi.

Identifikim me ultra tinguj i prekjes në ekran. Sensori i ri mundëson hapje të lehtë dhe ruan të dhënat tuaja. Opsionet janë të mundura vetëm për Galaxy S10 dhe S10+.