Telekom Albania 1 Gol = 1 GB

139

Telekom Albania ndan pasionin për lojën më të bukur në botë.

Në futboll ka shumë lloje golash, por për herë të parë Telekom Albania sjell golat MY TELEKOM!

Per te gjithe abonentet Telekom këtë muaj sportiv cdo gol vlen 1GB.

Këtë verë shënoni gola My Telekom dhe përfitoni çdo ditë GB dhuratë!

Përditëso aplikacionin My Telekom dhe shtyp topin  magenta!

Hyr në My Telekom tek menuja 1GOL=1GB

Kontrollo që topi është kthyer në MAGENTA dhe shëno!

Sapo fitove 1GB!!

Përsërite si më sipër. Mund të fitosh me dhjetra GB çdo ditë dhe me qindra GB për një muaj.

Kushtet për të marrë pjesë në promocion janë këto:

Ti duhet të kesh një numër Telekom me Parapagesë, dhe të kesh të aktivizuar një paketë prej 1,000 lekë ose më shumë për të marrë pjesë në promocion.

Gigabyte e fituar vlejnë për 24 orë në rrjetin 4G/4G+.

Promocioni është i vlefshëm deri në 16 Korrik 2018.

Shkarko aplikacionin Android My Telekom: http://bit.ly/2guFt4T

Shkarko aplikacionin iOS My Telekom: http://apple.co/2evtAuT