Telefoni Nokia me një chipset Snapdragon 710

31

Duket sikur chipset Snapdragon 710 është një hit me krijuesit e telefonit. Edhe Google mund të punojë në një Pixel në mes të diapazonit me chipsetin e ri të fokusuar në AI. Dhe kështu është HMD.

Një e re Nokia thuhet se do të nisë në periudhën Vjeshtë / Dimër (ndoshta në IFA në shtator). Është emri i koduar Phoenix dhe do të përdorë chipin S710, kështu që mund të jetë një vazhdim i modelit Nokia 7 plus ose një modeli tjetër Plus.

Telefoni Nokia me një chipset Snapdragon 710 mund të vijë këtë vjeshtë
Të dy patate të skuqura janë në thelb versione të mesme të Snapdragons anije. 710 përmban dy cores të mëdha “Cortex-A75” dhe gjashtë “pak” me bazë A55. Dhe përdor një 6-seri Adreno GPU, e cila premton rritjen e shpejtësisë prej 35% mbi Snapdragon 660 GPU. Niveli i UA i chip vjen nga Hexagon 685 DSP huazuar nga Snapdragon 845.

PS. S710-powered Pixel është kodi i quajtur “Bonito”, kështu që nëse e sheh atë emër në një pikë referimi, ndoshta po shqyrton një nga telefonat e Google 2019.