Telefoni i palosshëm i Samsung mund të nisë në fund të këtij viti

53

Një telefon i palosshëm do të ishte një ndryshim i mirë në botën e sotme, të dominuar nga smartphones në formë sapuni. Por thashethemet rreth një telefoni të Samsung kanë qenë rreth të paktën që nga viti 2008, kur Samsung lancoi një ekran OLED të palosshme dhe që prej atëherë ka qenë pak a shumë i qëndrueshëm.

Kohi foli për telefonin në terma të gjerë – duke thënë, për shembull, se “çdo risi duhet të ketë një mesazh kuptimplotë për klientin tonë të fundit” – por nuk kishte asnjë specifikë. Më shumë detaje mund të zbulohen në nëntor, gjatë Konferencës së Zhvilluesve të Samsung në San Francisko, tha Koh.

Samsung nuk është e vetmja kompani që teston një telefon të palosshëm. Oppo i Kinës tregoi një prototip në vitin 2016, dhe Lenovo kishte disa koncepte të veta në të njëjtin vit.