16 C
Tirana
Tuesday, February 18, 2020
Home Tags Aston Martin

Tag: Aston Martin

Del në shitje Aston Martin Superleggera për një çmim që nis...

Aston Martin DBS Superleggera Volante arrin një shpejtësi maksimale 340 km/h, duke e bërë atë, makinën e konvertueshme më të shpejtë në historinë e...

Aston Martin regjistron emrin Valen për një nga super-veturat që do...

Aston Martin ka në plan lançimin e shumë veturave, prandaj duhet të sigurojë nga një emër për secilën prej tyre. Tani, kemi dëshmi si...

Aston Martin Valkyrie “tremb” çdo super-makinë tjetër

Deri më tani janë dhënë disa detaje të modelit, se si do të duket dhe është prezantuar me kodin AM-RB 001, por që tani...

Ndryshket në mal për 50 vite Aston Martin i rrallë

Në një mal në Massachuttes të Shteteve të Bashkuara, është gjetur një Aston Martin që është lënë të ndryshket në kohë. Nuk dihet pse ky...

MOST POPULAR

LIFESTYLE