T-Mobile shton më shumë abonentë se sa pritej

14

T-Mobile US vlerësoi të mërkurën vlerësimet e Wall Street për abonentët e rinj që paguajnë një faturë mujore, duke shtuar 1 milion klientë në tremujorin e katërt.

Kompania e tretë më e madhe e celularëve të SHBA pritet të shtojë 857,900 abonentë të rinj të telefonave, sipas firmës kërkimore FactSet.

Muajin e kaluar, T-Mobile fitoi përkrahjen e dy rishikimeve kombëtare të sigurisë për marrëveshjen e saj për të blerë rivale më të vogël Sprint Corp , ndërsa përpiqet për më shumë shkallë për të konkurruar me Verizon Communications dhe AT & T.

Raporti mbi numrat e parapaguesve vjen një ditë pasi Verizon mundi vlerësimet e Wall Street për abonentët e telefonave të rinj që paguajnë një faturë mujore, duke shtuar 650,000 klientë në tremujorin e katërt.

Tërheqja e telefonit post-pagës T-Mobile, ose përqindja e abonentëve që lënë një ofrues shërbimi, ishte 0.99 për qind në tremujorin e katërt, duke zbritur nga 1.02 për qind në tremujorin e mbyllur më 30 shtator.

Për tremujorin e tretë, T-Mobile tejkalonte vlerësimet e analistëve.