Shikoni si është të përplasesh me 190 km/orë

Një video që nuk duhet kaluar pa u parë dhe pa u sensibilizuar.

114
E vërteta është se, aksidentet me makinë janë të tmerrshme, qoftë vetëm duke i parë apo edhe duke i përjetuar.

Makinat e reja janë më të sigurta me disa pajisje shtesë, sensorë dhe airbag. Por, të gjitha këto gjëra janë të dobishme në aksidente me shpejtësi më të vogla, por çfarë ndodh në shpejtësi më të mëdha?

Për ta kuptuar këtë, dikush e ka postuar një video në YouTube ku shfaqet një Ford Focus duke u përplasur me një shpejtësi prej 190 km/h.