Shfaqet 6.5-inch iPhone

54

OnLeaks lëshoi disa djepe të freskëta dje nga ajo që është menduar të jetë buxheti iPhone me ekran 6.1 inç IPS LCD. Sot, kemi një grumbull të ri të variantit prej 6.5 inç, i cili lë vetëm një tjetër për të shkuar – modeli kompakt 5.8 inç.

Sidoqoftë, le të përqendrohemi në atë që kemi për tani. Modeli prej 6.5 inç thuhet se vjen me një panel OLED dhe do të fillojë një formacion të ri të iPhone X Plus në një farë mënyre. Dizajni i rrotulluar është këtu për të qëndruar së bashku me kornizën metalike, ekranin pothuajse bezel dhe montimin vertikalisht të dyfishtë të kamerës në pjesën e prapme.

Modulet e kamerës po fryhen pak – ngjashëm me iPhone-in e tanishëm X dhe shtëpitë e të gjitha sensorëve të nevojshëm për veçorinë Face ID së bashku me veshët dhe revole përballë ballit. Dimensionet e përmendura janë 157.5 × 77.4 × 7.7mm, dhe përsëri, gjurmët e gishtave nuk gjenden askund.

Ja një imazh bonus me iPhone 6,1-inç të buxhetit dhe modelin me madhësi të madhe të vendosur njëra pas tjetrës dhe një video për të shkuar së bashku.