Sharp prezanton Aquos S3 High Edition

40

Sharp ka dërguar ftesa për një version të përmirësuar të Aquos S3, i cili do të zbulohet më 7 qershor (këtë të enjte). I quajtur Sharp Aquos S3 High Edition, ajo do të përmirësojë chipsetin dhe kujtesën, por lëni syze të tjera të paprekura.

Në mënyrë të veçantë, një çip Snapdragon 660 do të marrë kontrollin nga versioni 630 i bazës. Gjithashtu, magazinimi i brendshëm do të dyfishohet në 128 GB.

Gjithashtu, duket se tarifimi Qi wireless do të mbështetet (S3 erdhi me vetëm Wired Quick Charge 3.0). Kapaciteti i baterisë do të jetë i pandryshuar (3,200 mAh).

Ende nuk ka tregues se Aquos S3 mini do të ketë edhe një edicion të lartë.