Samsung Galaxy A9 Star dhe A9 Star Lite gati per tu porositur

45

Sipas një plani të shpërtheu, Samsung Galaxy A9 Star dhe A9 Star Lite do të vihen në dispozicion për para-porosi duke filluar nga 2 qershor (sot). Zbulimi, siç e dimë tashmë, është vendosur për në 7 qershor dhe periudha e para-rendit përfundon më 14 qershor.

Galaxy A9 Star thuhet se vjen me ekran 6.28 inç, konfigurim memorie 4GB / 64GB dhe baterinë 3.700mAh. Gjithashtu pritet të shfaqë një konfigurim të dyfishtë të kameras 24MP + 16MP dhe një revole selfie 16MP. Çmimi pritet të jetë rreth 35,000 CNY (545 $ / 465 €).

A9 Star Lite, nga ana tjetër, do të zhvillojë një shfaqje më të vogël dhe me gjasë do të shitet nën emrin Galaxy A6. Kina do të jetë tregu i parë për të marrë pajisjet.