Raporti i ri thotë se Samsung Galaxy Note9 vjen më 9 gusht

40

Kohët e fundit, pati një raport që Samsung ka vendosur të shtyjë Galaxy Note9 duke zbuluar dy javë – që nga mesi i korrikut deri në gusht. Dhe tani, një raport i ri nga Bloomberg thotë se pajisja do të bëhet zyrtare më 9 gusht.

Raporti më tej thotë se celularësh do të mbajnë moniker të Shënimit 9, dhe do të shfaqin një aparat fotografik dhe procesor të përmirësuar. Pra, asgjë e re atje. Shitjet për telefon, shënimet e raportit, do të fillojnë diku kah fundi i gushtit.