Produkti më i ri i DJI-së Osmo Pocket mund të xhirojë video 4K

16

Produkti më i ri i DJI-së, Osmo Pocket, është stabilizatori më i vogël që ka bërë kompania drone / kamera. Ajo merr një mori të gjërave që kompania kineze ka bërë me të vërtetë mirë dhe i vendos ato në një faktor të vogël. Ka për qëllim të ofrojë pamjet e ngjashme në një madhësi që është e krahasueshme me një GoPro .

Xhepi Osmo është vetëm katër inç i gjatë dhe peshon 116g. Kamera me tre aks përdor një sensor 1 / 2.3-in dhe mund të kapë pamjet 4K deri në 60 korniza për sekondë në 100Mbps. DJI thotë se Osmo Pocket do të zgjasë deri në dy orë duke xhiruar në 4K me një normë pak më të ulët kornizë prej 30 fps. Osmo Pocket gjithashtu kap fotot me 12 megapiksel dhe ka mikrofona të dyfishta për regjistrimin e audios.

Osmo Pocket kushton 349 dollarë.