Prezantohet Lenovo Z5

34

Lenovo VP Chang Cheng pritet të njoftojë nesër Lenovo Z5 – një telefon anësor me një front bezel pa. Sipas imazheve të rrjedhura, paneli nuk do të ketë një nivel, por ka një mjekër nën të cilin do të vendosen kamerat e veturës, sensori i afërsisë dhe eventualisht një blic LED.

Lenovo Z5 rrjedh me një bezel të poshtme
Një pajisje Lenovo me numrin e modelit L78011 gjithashtu u shfaq në Geekbench. Ai arriti në 1332 në Pikët Single-Core dhe 4696 në Multi-Core Score, falë chipset Snapdragon 660 dhe 6 GB RAM. Është pak off i pajisjeve të tjera, të mundësuar nga platforma e njëjtë, si Oppo R15 Pro. Supozuar Lenovo Z5 ka të ngjarë të jetë ende një njësi para nisjes, kështu që ne do të japim rezultatet e përfitimit të dyshimit.