Për herë të parë organizohet konferenca për teknologjinë inovative, “Egos”

22

Organizohet për herë të parë konferenca për teknologjinë inovative, “Egos”,  kjo ështê një nga konferencat më të rëndësishme të vitit . Kjo konferencë do organizohet nga personat më me zë të momentit.

Në këtë konference do të jenë pjesmarrës:

-Perfaqësues nga bizneset,

-Të rinj,

-Universitete,

-Përfaqësues nga shteti,

-CEO të kompanive brenda dhe jashtë Shqipërisë etj.

Do prezantohet Egos, lindja e saj, vizioni dhe bashkëpunime të projekteve tona ne tërësi. Një nga risitë që do të sjellë kjo konferencë do të jetë bashkpunimi me Clubin Kombëtar i Pindërve me CSA(çrregullime të spektrit autik) .

Një pjesë e fondeve do shkojë për këtë klub, për të dhënë impaktin social, por edhe mbështetjen e të rinjve në projektet që ata do lançojnë së shpejti.

“Egos” do të sjelli këtë multi-konferencë, që tematikat e trajtuara do të jepen nëpërmjet një video-prezantimi dhe kjo video do bëhet virale dhe kushdo do dëshirojë që të bëhet pjesë e saj.

Mos e humbisni këtë Risi!

Datë: 17 Prill
Vendi: “Xheko Imperial”
Ora: 17:00