Oppo do të fillojë shitjen e telefonave këtë muaj

14

Gjigandi kinez Oppo, një nga shitësit më të mëdhenj të telefonit në botë, po zgjerohet në Mbretërinë e Bashkuar. Kompania ka konfirmuar se do të mbajë një event të nisjes në Mbretërinë e Bashkuar për telefonin e saj RX17 më 29 janar.

2018 ishte viti më i madh i Oppo-s përsa i përket vëmendjes ndërkombëtare, me dizajne të ndryshme telefonike. Qëllimi kryesor i Find X ishte një nga telefonat më të avancuar të vitit me kamerat e saj të rrëshqitshme dhe pothuajse tërësisht dizajn bezel, ndërsa telefonat e tjerë të Oppo panë forma të pazakonta të notave dhe teknologji ultra të shpejtë të ngarkimit.

Oppo është i njohur edhe për lidhjen e tij me OnePlus, me të cilin ai ndan pronësinë dhe licensat e tij të furnizimit. Ashtu si me OnePlus 6 para tij, modeli i ri OnePlus 6T përmban një dizajn të ngjashëm me telefona të ndryshëm të Oppo të lëshuara kohët e fundit në rajone të tjera si F9, R17 dhe RX17 Pro. Është e paqartë se cili kombinim i saktë i syzeve dhe veçorive do të shërbehet për variantin britanik RX17, megjithatë, kështu qëndroni të akorduar për më shumë mbulim më vonë gjatë muajit.