Një dizajn unik nuk e bën smartwatch-in e fundit të LG-së fitues

18

Megjithëse duke filluar me një sërë stilesh të ndryshme, platforma e smartwatch e Google tani është bashkuar rreth një vështrimi të qëndrueshëm, pavarësisht nga prodhuesi. Shumica e orëve Wear OS tani duken shumë të ngjashëm. Dizajni tipik Wear OS ka një formë të trashë, të rrumbullakët, tre butona në anë, mbajtëse standarde për rripat e ndërrueshme dhe aftësinë për të shfaqur gjithmonë kohën.

W7 LG nuk është i ndryshëm në këto aspekte; kjo është një orë e zezë, e rrumbullakët me tre butona në anë dhe shiritat standard të këmbyeshëm. Duket si një version i lirë i një kronograf mekanik, megjithëse cmimi  449.99 dollarë, nuk është fare i lirë. Por W7 përpiqet të qëndrojë në turmë me një veçori unike: përveç ekranit prekës të rrumbullakët që gjenden në çdo shikim të Wear OS, W7 ka duart aktuale analoge për të shfaqur kohën dhe funksionet e tjera.

Apeli i këtij lloji të dizajnit është i dyfishtë: ekrani nuk duhet të jetë gjithmonë për të shfaqur kohën, dhe ora ka një pamje më tradicionale në dore.

W7 nuk është smartwatch i parë që përpiqet të shkrijë kohëmatësin analog me një prekje, por është i pari për të drejtuar sistemin operativ Wear.