Motorola Moto X4 shfaqet në GFXBench me modelin XT1789

Një model jozyrtar i telefonit nga Motorola sapo është shfaqur në GFXBench me numrin e modelit XT1789.

58

Një model jozyrtar i telefonit nga Motorola sapo është shfaqur në GFXBench me numrin e modelit XT1789.

Supozimi logjik është se ky është Motorola Moto X4 (i njohur ndryshe si Moto X 2017), por disa nga spekulimet sugjerojnë ndryshe.

Ne kemi dëgjuar se Moto X4 do të ketë një ekran 5.2 “1080p, ndërsa modeli i listuar në GFXBench ka një 5”.

Mirëpo përsëri, ne kemi parë që standardet të marrin madhësinë e gabuar në shumë raste, kështu që ndoshta po lexojmë shumë spekulime. Procesori është një Snapdragon 630 me 3GB RAM megjithëse Moto X4 thuhet se shfaq 4GB.

Përndryshe ka një kamera 12MP në anën e pasme dhe një 16MP në front