Kto janë uebsajtet më të vizituara në gjithë botën

27

Çdokujt ja merr mendja që motori i kërkimit Google është në vendin e parë.

A keni menduar ndonjëherë se cilat janë uebsajtet më të vizituar në botë?

Por ndërsa lista vazhdon me uebsajtet e njohur dhe përdorur gjerësisht YouTube/Facebook, lista vazhdon me disa faqe që mund t’ju befasojnë, ose janë krejt të panjohura nga ju.

Sipas SimilarWeb, në vendin e katërt është një motor kërkimi kinez baidu.com, i cili ka pasur rreth 9 miliard vizitorë në Shkurt.