Kto janë pesë risitë e reja të Skype

9

Microsoft ka njoftuar krijimin e versionit të ri të Skype për t’u përdorur përmes internetit. Ka të njëjtën logo si app, ofron video telefonatat në HD, regjistron thirrjet telefonike dhe lehtëson kërkimin për tekst dhe përmbajtje dixhitale.

Duke shkuar sipas porosisë, ‘Skype for Web’ është një version i softuerit Microsoft për video thirrje që nuk kërkon instalimin e aplikacionit.

Tani Microsoft ka hequr pothuajse të gjitha dallimet. Për të përfituar nga veçoritë e reja, ju duhet një pc ose një desktop që punon me Windows 10 ose Mac OS X 10.12.

Duhet të përdorësh faqen e Google Chrome ose Microsoft Edge-it.

Kto janë pesë Risitë:

  1. Para së gjithash video telefonatat me cilësi HD, nëse ato përfshijnë vetëm dy bashkëbisedues, ose nëse është një takim në grup.
  2. Një tjetër funksion i rëndësishëm është mbështetja për regjistrimin e thirrjeve. Kur është aktiv, ju lejon të keni skedarët në dispozicion me atë që u tha nga kolegët ose furnitorët (për shembull) në mënyrë që të mos harrojnë asgjë ose të dëgjojnë pjesë të rëndësishme.
  3. Mund të duket e parëndësishme, por funksioni “Gjej” në biseda mund të jetë elementi më i rëndësishëm nga të gjithë. Në vend që të humbni kohë duke shfletuar biseda në chat në kërkim të një informacioni specifik, me versionin e ri të internetit, thjesht shkruani fjalën ose frazën që ju nevojitet në kutinë e kërkimit.
  4. Lidhjet ose fotot, të dërguara edhe një javë më parë, mund të gjenden në sajë të kësaj risie.Thjesht klikoni mbi “Galeria” nën emrin e bisedës për të parë të gjitha dosjet, lidhjet dhe fotot në bisedë.
  5. Paneli i njoftimeve është gjithashtu interesant. Është qasur nëpërmjet ikonës së ziles dhe mund t’i shihni të gjitha reagimet dhe përgjigjet në mesazhet tuaja.