Kto janë 9 aktivitetet fizike qe djegin më shumë kalori brenda një ore

45

Nëse dëshironi të jeni në top formë fizike, atëherë palestra është vendi ideal për t’ia filluar rrugëtimit tuaj.

Megjithatë, nëse jeni lloji i personit që nuk i pëlqen të bëjë peshëngritje, atëherë nuk jeni i/e vetmi.

Stërvitja në palestër vërtet se ka shumë përfitime shëndetësore, por nëse më parë do të dëshironit të digjni kalori diku tjetër, atëherë jeni me fat, ka shumë sporte dhe aktivitete fizike të cilat ju ndihmojnë t’i hiqni kilogramët e tepërt shumë shpejt.

Më poshtë keni listën e këtyre aktivitete si dhe sasinë e kalorive që i digjni brenda një ore me secilin prej këtyre aktiviteteve.

Gjejeni aktivitetin e preferuar, dhe fillojani rrugëtimit për humbje peshe!

1: Noti – Kaloritë që i digjni brenda një ore: 500 deri në 800
2: Vrapimi – Kaloritë që i digjni brenda një ore: 550 deri në 900
3: Tenisi – Kaloritë që i digjni brenda një ore: 600 deri në 900
4: Ragbi: Kaloritë që i digjni brenda një ore: 600 deri në 900
5: Ecja në shkallë: Kaloritë që i digjni brenda një ore: 650 deri në 900
6: Artet marciale: Kaloritë që i digjni brenda një ore: 700 deri në 1,100
7: Kërcimi me litar: Kaloritë që i digjni brenda një ore: 700 deri në 1,100
8: Futbolli – Kaloritë që i digjni brenda një ore: 900 deri në 1,400
9: Vrapimi: Kaloritë që i digjni brenda një ore: 900 deri në 1,500.