Komunikimi në Facebook dhe Messenger nuk ka qënë kurrë më i lehtë

Kompania gjigante Facebook ka vendosur ta shndërrojë komunikimin nëpërmjet aplikacioneve të saj në procesin më të thjeshtë në botë

112

Facebook ka bërë një përditësim për përdoruesit e Messenger. Tashmë ju mund të kërkoni për mesazhe në biseda individuale.

Kjo metodë që përdorej prej kohësh në telefonat smartphone tashmë vjen edhe për versionin web.

Ky është një lehtësim që vjen në ndihmë të përdoruesve që mbajnë biseda të gjata e të vazhdueshme.