Kjo është pija që do tju vëjë në gjumë!

9

‘Red Bull’ posedon moton e dhënies së krahëve, por pija e re ‘Snooze’ pretendon tu “shuajë” energjitë, përkatësisht tju vë në gjumë.

Pija është krijuar duke përdorur barëra, duke përfshirë balsam limoni, shije limoni, lulekuqe kaliforniane,dhe karamele mente, të cilat janë gati të përziera me ujë dhe sheqer.

Ajo premton të sjellë gjumë më të qetë, që do të thotë të zgjoheni duke u ndier më të relaksuar.

Nëse doni të provoni ‘Snooze’, çmimi varion në tri euro e gjysmë, sipas uebsajtit të kompanisë.