Keni probleme në shtrat? Aplikacioni “Spreadsheets” do ju ndihmoj të keni një mardhënie më të mirë

Me sa duket, disa njerëz e bëjnë. Një aplikacion i quajtur Spreadsheets ju lejon që të ndiqni aktivitetin tuaj të vazhdueshëm në dhomën tuaj të gjumit, dhe rreth 12,000 njerëz e kanë shkarkuar atë në internet.

58

Me sa duket, disa njerëz e bëjnë. Një aplikacion i quajtur Spreadsheets ju lejon që të ndiqni aktivitetin tuaj të vazhdueshëm në dhomën tuaj të gjumit, dhe rreth 12,000 njerëz e kanë shkarkuar atë në internet.

Ashtu si shumica e aplikacioneve të tjera të vetë-monitorimit, Spreadsheets mban një rekord tuajin të përformancës.

Së pari ju e zgjedhni llojin e dyshekut tuaj (e cila ndihmon aplikacionin për të llogaritur lëvizjet tuaja, pasi që seksi është më i mirë në të), atëherë ju vendosni telefonin tuaj në dyshek dhe fillimisht shtypni fillo.

Aplikacioni regjistron kohëzgjatjen e seksit, numrin e futjeve, dhe madje edhe rënkimet tuaja.

Dhe, në qoftë se keni nevojë për disa nxitje në jetën tuaj seksuale, ju mund edhe të hapni vegëza të tjera që ju mësojnë të kaloni në aktivitete tjera seksuale, si bërjen e tij në mëngjes ose bërjen e tij më shumë se 40 minuta.

Tingëllon çuditshëm por Spreadsheeta është i vetmi aplikacion që shikon të regjistrojë sjelljet tuaja në shtrat. Është gjithashtu edhe një “Sexulator”, një kalkulator i seksit, i cili grafikon atë se sa shpesh bëni seks, sa kalori keni djegur dhe sa mirë po e bëni atë.