Instagram thotë se përdoruesit tani mund të vlerësojnë origjinalitetin e llogarive

49

Më shumë se 1 miliard përdorues të Instagram-it tani do të jenë në gjendje të vlerësojnë origjinalitetin e llogarive, disa javë pasi kompania kryesore Facebook  solli masat e ngjashme në një përpjekje për të pastruar llogaritë e rreme në platformën e saj të mediave sociale.

Instagram tha të martën se do të nisë funksionin “About This Account” që do t’i lejojë përdoruesit të shohin reklamat në të cilat po kryhet llogaria, vendi ku ndodhet llogaria, ndryshimet e përdoruesit në vitin e kaluar si dhe detaje të tjera.

Instagram tha gjithashtu se do të lejojë përdorimin e aplikacioneve të palëve të treta si DUO Mobile dhe Google Authenticator për autentifikimin me dy faktorë për të ndihmuar përdoruesit të hyjnë në llogaritë e tyre.

Duke filluar nga e martë, Instagram do të lejojë llogaritë me një hapësirë ​​të madhe për të kërkuar verifikim përmes një veçorie brenda aplikacionit.