Huawei në bashkëpunim me markën koreane “Gentle Monster” për të zhvilluar syze të reja të zgjuara

15

Gjatë lançimit të serisë së tyre P30, Huawei njoftoi se ka bashkëpunuar me markën koreane të syzeve optike “Gentle Monster” për të zhvilluar syze të reja të zgjuara, të parashikuara si një alternativë ndaj kufjeve pa tela për marrjen e thirrjeve dhe detyrave të tjera.

Ndërsa produkti në thelb punon si syze të zgjuara, është thënë gjithashtu se ka kombinuar modën dhe teknologjinë.

Pajisja ka një dizajn kompakt dhe minimalist që anashkalon butonat, duke i lejuar përdoruesit të prekë vetëm dorezën e syzeve për të pranuar një telefonatë..

Gjithashtu përfshin mikrofona të dyfishtë për të ndihmuar në zvogëlimin e zhurmës, të ndihmuar nga inteligjenca artificiale që Huawei pretendon se mund ta bëjë zërin tuaj të qartë edhe në turmë.

Të gjithë komponentët elektronike të syzeve janë të instaluara brenda dorezave duke përfshirë dy antenat, mikrofonin e dyfishtë, procesorin, modulin e ngarkimit, altoparlantin dhe baterinë.

Folësit e dyfishtë gjysmë të hapur janë pozicionuar për të minimizuar rrjedhjen e zërit, duke siguruar një përvojë stereo si në studio, sipas Huawei.

Kompania kineze nuk ka deklaruar se sa do të kushtojnë syzet e reja. Megjithatë, produkti pritet të jetë i gatshëm për treg në korrik të këtij viti.