“Hello”,aplikacioni shqiptar i cili po çmend botën

129

Aplikacioni i popullarizuar shqiptar Hello që ka arritur në mbi një milion shkarkime anembanë botës për platformën iOS e Android, ka lançuar një përditësim të ri që mundëson biseda në grup, biseda pa limit mes shokëve dhe shume të mira tjera.

I përdorur nga më shumë se 80,000 përdorues në një shtet që ende nuk ka njohur pavarësinë e Kosovës, Brazili vazhdon ta çmojë lartë punën e Kosovarëve, që tani po sjellin një dizajn tërësisht të ri, emra të përdoruesve, duke u pozicionuar kështu më shumë si audo-social network, dhe veçori tjera si biseda në grup dhe pa limit me miqtë tuaj.

Ky aplikacion duhet të shkarkohet me patjetër në qoftë se jeni një fans i çmendur i rrjeteve sociale dhe dëshironi të qëndroni gjatë gjithë kohës interaktiv me miqtë tuaj.

iPhone https://itunes.apple.com/us/app/hello-audio-social-network/id1079611662?mt=8 ose

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.helloapp.hello