Google Search jep mundësinë të krahasoni dy pajisje në kohë reale

Një veçori e re e Google Search është vërejtur së fundmi. Për ata të cilëve iu është shfaqur, veçoria duhet ditur se e njëjta ju lejon të krahasoni specifikat e dy pajisjeve, duke shfaqur një tabelë të krahasimeve.

70

Një veçori e re e Google Search është vërejtur së fundmi. Për ata të cilëve iu është shfaqur, veçoria duhet ditur se e njëjta ju lejon të krahasoni specifikat e dy pajisjeve, duke shfaqur një tabelë të krahasimeve.

Siç shihet qartë nga pamjet e mësipërme, duhet të vendosni një pyetje si “Pixel 2 vs Pixel 2XL” dhe Google do të shfaqë një tabelë të krahasimit të shpejtë.

Ju mund të zgjeroni tabelën duke shtypur butonin blu dhe ekziston edhe një mundësi për të nxjerrë në pah dallimet.

Kompania me bazë në Kaliforni, Mountain View, duhet të lansojë zyrtarisht këtë funksion (që thuhet se punon vetëm për dy pajisje në këtë moment), kështu që priten më shumë detaje.