Galaxy S10 është cilësuar si telefoni me ekranin më të mirë

13

Samsung Galaxy S10 është një telefon shumë i fortë me shumë karakteristika të përparuara.

Por një gjë që është veçanërisht e vështirë për t’u testuar është cilësia absolute e ekranit, gjë që duhet t’i besohet ekspertëve.

Dhe eksperti thotë se ekrani i S10 është më i miri.

Ray Soneira ka testuar çdo seri të rëndësishme të telefonit, tabletëve dhe laptopëve për shumë vjet, duke përdorur të gjitha matjet e kalibrimit të ftohtë të ngjyrave, reflektimit dhe shkëlqimit, dhe matje të tjera që shkojnë me këtë punë. Pra, kur ai thotë se ekrani i S10 është “absolutisht mahnitës dhe i bukur”, vlen të merret parasysh.

“Teknologjia OLED ka avancuar shumë që nga e para që kam hasur, në Zune HD – e cila ende punon dhe duket e mrekullueshme. Samsung ka përparuar shumë përtej kësaj dhe OLED dhe ka përmirësuar shumë të meta” deklaroi Soneira.