Bugatti Divo është këtu

72

Bugatti ka zbuluar hipermakinen e saj të fundit, Divo. Duke pasur parasysh se është modeli më i fundit, mund të mendoni se Divo do të jetë më i shpejtë se Chiron. Por keq për të zhgënjyer, Divo nuk është. Divo kryeson në 236mph ose 380kmph. Por Bugatti ka thënë se Divo është ai me kuptim plotë dhe është më i shpejtë rreth tyre.

Divo tashmë është 8 sekonda më i shpejtë se Chiron rreth qarkut Nardo Handling dhe gjithashtu është i rëndë në xhepat tuaj me çmimin. Dyfishin e cmimit të Chiron, për të qenë të saktë. Gjithashtu, nuk mund ta blesh një, sepse tashmë është shitur.

Divo është mundësuar nga motorri i njëjtë si Chiron. Raketat Divo në ekskluzivitet – vetëm 40 shembuj do të bëhen. Divo është drejtuar nga motori 1.500bhp i Chiron, 8 litra W16 me një shasi bazë, gjithashtu nga Chiron. Disa mund të thonë se Divo është vetëm një tjetër Chiron me një trup me te modifkuar. Por Bugatti ka bërë disa ndryshime inteligjente që e bëjnë Chiron të fryrë dhe të ngadaltë në krahasim.