BMW zbulon vargun e ri të orave

13

BMW, së bashku me Grupin Fossil, ka zbuluar një varg të ri të orëve, të vendosura për t’u lançuar këtë verë.

Orët ndahen midis dy koleksioneve të ndryshme, të quajtur “BMW Collection”, me çmime që variojnë midis 259 euro dhe 329 euro, ndërsa orat ‘BMW M Motorsport Collection’ kushtojnë 169 euro dhe 259 euro. Koleksioni i fundit është më sportiv dhe i rastësishëm, pra etiketat me çmim më të ulët.

Të gjitha kanë frymëzim nga dizajni i automobilave, me karakteristika të tilla si distinktivët e BMW-së si logo me helikë, por edhe rastet dhe mënyrën se si ata “luajnë me forma aerodinamike dhe karakteristika vizuale dinamike”, thotë prodhuesi bavarez.