Avancimi më i fundit i Google Wear

15

Google do të përditësoj orat Wear OS me disa përmirësime në cilësinë e jetës, duke përfshirë aftësinë për të përshpejtuar orën tuaj dhe të vendosë një modalitet të ri të kursimit të baterisë.

Me përditësimin e ri, orat e Wear OS do të kenë një mënyrë tjetër të ruajtjes së baterisë sapo ngarkesa të bjerë nën 10 për qind, do të jeni në gjendje të aktivizoni modalitetin e kursimit të baterisë dhe të përdorni orën tuaj vetëm për të treguar kohën. Në thelb, kjo do të bëhet vetëm një orë e rregullt jo aq e zgjuar, derisa ta ngarkoni përsëri ose të ndizni modalitetin. Apple Watch tashmë e bën këtë me regjimin e rezervës së energjisë dhe Snapdragon 3100 gjithashtu ofron këtë funksion të kursimit të baterisë.

Ekziston edhe një tipar i “riaktivizimit të zgjuar të aplikacioneve” që mban aplikacionet tuaja në shtetin ku i keni lënë ata, kështu që do të mund të marrësh aty ku ke ndërprerë sapo t’i hapësh ato.

Google thotë se azhurnimi do të shfaqet ngadalë në pajisje dhe vuri në dukje se pajisja është e përshtatshme për përditësimin.