Apple shton presionin ndaj adhuruesëve të iPhone

167

Në reklamën më të fundit Apple deklaron se ju do të krijoni portrete perfekte me iPhoneX.Por sa e vërtetë është kjo?

Smartphone juaj i vjetër ishte i ngarkuar me aq shumë foto të padëshirueshme sa asnjë nga filtrat e Instagram nuk mund t’i rregullonin.

Kamera e re e iPhoneX së bashku me Portrait Lighting Mode-e cila ju lejon të zgjidhni pamjen që ju dëshironi-do të krijojë për ju një album profesional fotosh.

iPhoneX zotëron ekranin e parë OLED 5.8 inch i cili rrit standartet e iPhone me ndriçim të lartë dhe shkallë kontrasti 1000000 me 1.

Kamera TrueDepth analizon më shumë se 50 lëvizje të ndryshme të muskujve për të pasqyruar shprehitë tuaja të fytyrës në 12 Animoji.