Apple HomePod zbret në çmimin $ 250

14

Në rast se keni humbur disa mundësi rreth të Premtes së Zezë për të gjetur Apple HomePod për $ 249 – 100 $ jashtë çmimit të saj të zakonshëm – këtu është një tjetër. B & H Photo ofron një furnizim të kufizuar të HomePod në opsionet e tij të zezë ose të bardhë për 249 dollarë. Për perspektivë, $ 249 për një HomePod të ri është ende 50 dollarë më i lirë se sa Apple ofron për modele të rinovuara.

Ka shumë folës të zgjuar në treg nga pikat e Google dhe Amazon, por debutimi i Apple për hapësirën është unik në disa mënyra. Është e vogël, por mund të plotësojë shumicën e dhomave me audio të qartë dhe të detajuar dhe është në përputhje me AirPlay 2.

Çdo HomePod në këtë pikë çmimi është shitur plotësisht, prandaj është e mundshme që stoku i Fotografisë së B & H do të zbrazet edhe më shpejt.