Aplikacioni i parë i Google Podcast po merr mbështetjen e Android Auto

10

Versioni më i fundit i aplikacionit Podcasts i Google ka shtuar mbështetje për Android Auto, raporton AndroidPolice. Pocket Casts i paguar në podcasting ka qenë i pajtueshëm me Android Auto që nga viti 2015, por përkrahja për alternativën e lirë të Google, e cila u nis vetëm vitin e kaluar, është për një kohë të prapambetur.

Ndërfaqja e saj funksionon shumë më tepër se sa prisni ndonjë aplikacion për një skedar dixhital të Android Auto. Ekzistojnë seksione për të parë të gjitha seancat tuaja, episodet e reja, shkarkimet dhe episodet në zhvillim, dhe ndërsa jeni duke dëgjuar, ju keni qasje në kontrollet standarde të riprodhimit. Ekzistojnë gjithashtu një palë butona që ju lejojnë të kaloni përpara dhe të ktheheni me 30 dhe 10 sekonda respektivisht.

Mbështetja Android Auto është në dispozicion për skedarët e Google me versionin 8.91 të aplikacionit Google, i cili është aktualisht në beta, por duhet të qarkullojë menjëherë tek të gjithë.