Aksionet e Ubisoft u rritën pas shitjeve të mira të video lojrave

24

Aksionet në video lojën krijuese Ubisoft u rritën me rreth 1 për qind të enjten, duke i bërë ata një nga rezervat e pakta të rriteshin pavarësisht një tregu më të gjerë të shitur, pasi Ubisoft njoftoi shitje të mira për lojën e saj të fundit ‘Assassin’s Creed’.

Ubisoft ishte një nga interpretuesit më të mirë në indeksin e SBF-120 të Parisit, i cili ishte poshtë 1.4 përqind, pasi tregjet evropiane të aksioneve patën një rënie në tregjet aziatike dhe amerikane.

Partnerët MidCap shkruan në një shënim se përditësimi i Ubisoft mbi shitjet e “Assassin’s Creed” e la brokerimin “shumë optimist” rreth shitjeve të Ubisoft në javët e ardhshme.

Aksionet e Ubisoft janë me lart se 30 për qind deri më tani në vitin 2018.

Familja Guillemot që themelon kompaninë zotëron rreth 20 për qind të Ubisoft ndërsa Tencent ka 5 për qind të aksioneve në Ubisoft.