10 dollarë – 100 lojëra në Xbox – Jo keq si ofertë

Lojëra në “Xbox One”

173

Këtë pranverë vjen “XBox One”, “Xbox Games Pass”, dhe gjigandët e “Windows 10”, “Microsoft” do të sjellin mundësinë për të patur qasje në mbi 100 tituj lojërash dhe e gjitha kjo për vetëm 9.99 dollarë në muaj.

Ndryshe nga “PlayStation”, “Xbox Game Pass” është një shërbim ku lojërat shkarkohen vetëm me anë të abonimit.

Përdoruesit do të kenë mundësi të përzgjedhin mes 100 lojërave duke paguar vetëm 9.99 dollarë, për tituj si “Halo5: Guardians”, “Payday 2”, “NBA 2K16” e shumë të tjera.