YUMI – Roboti i shtëpisë

266

Kompania Omate e cila krijoj një nga orët e para të zgjuara të mundësuara me Android, zbuloi robotin Android.

I pajisur me një ekran HD me prekje 5-inç LCD ,Yumi ofron qasje në të gjitha aplikacionet Android.

Më e rëndësishmja është se ju mund të kërkoni çfarë të doni nga roboti dhe shërbimi i zërit Alexa i Amazon (e AVS) do t’ju japë përgjigje. Sipas CEO Laurent Lepen, pjesa njohjes së zërit është mundësuar nga sensorë AVS. Yumi mund të shfaqë edhe asistentë të tjerë e inteligjencës.

Në sajë të folësve të fuqishëm me audio çertifikuar nga Akamys, Yumi mund të luajë muzikën tuaj të preferuar nga shërbimet e njohura si Spotify apo Pandora me një cilësi mjaft të mirë.