Wapp lajmëron se në 2018 do jetë e mundur të mbahen telefonata në grup

42

WhatsApp është duke punuar mbi telefonatat në grup, dhe ky funksion i ri duhet të fillojë në 2018.


Është pikërisht llogaria në Twitter e WABetainfo që konfirmon edhe këtë të re të fundit që na vjen nga çati, pra eleminimi i mesazheve të dërguara në grup.

Përveç këtyre dy risive, çati popullor në pronësi të Facebook, po përgatit edhe opsionin WhatsApp Business dedikuar tërësisht bizneseve