Twitter përditëson aplikacionin për të nxjerrë në pah ngjarjet e mëdha

20

Twitter është përpjekur të qëndrojë me përdoruesit dhe reklamuesit duke theksuar ngjarjet e drejtpërdrejta dhe lajmet e menjëhershme, ndryshe nga rrjetet sociale si Facebook që kanë bërë lajme një prioritet më të ulët se postimet rreth familjes apo miqve.

Eksperti me bazë në San Francisko tha se do të nisë njoftimin e përdoruesve në aplikacionin e saj kur ndodhi një ngjarje që mund t’i interesonte dhe se do të promovonte ngjarje të tilla në një seksion të dedikuar të faqes së kërkimit të Twitter.

Twitter filloi një tipar të ngjashëm të quajtur “Momente” në 2015 dhe ndryshimet e fundit zgjerohen në atë tipar, tha Coleman.

Aksionet e Twitter goditën një nivel të lartë trevjeçar prej $ 44.33 gjatë tregtisë intraday të martën pasi JP Morgan ngriti objektivin e saj të çmimeve në stok, duke cituar vlerësimet e rritjes së të ardhurave dhe aftësinë e Twitter për të treguar “çfarë po ndodh tani” gjatë ngjarjeve si Kupa Botërore e 2018 FIFA.

Twitter ka një marrëveshje me Fox Sports për të treguar pikat kryesore të Kupës Botërore duke përfshirë çdo gol të shënuar në turne, i cili fillon të enjten.