Telefoni i pare 5G

412
NEW YORK, NY - MARCH 29: A view of the new Samsung Galaxy S8 at its Samsung launch event, March 29, 2017 in New York City. Following the recall and discontinuation of the Samsung Galaxy Note 7, the Galaxy S8 is the new flagship smartphone for Samsung. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)

Janë kryer testimet e para për rrjetin 5G dhe kanë rezultuar të suksesshme,por gjigandi korean,Samsung,do të sjellë për publikun telefonin e parë 5 G.

 

Galaxy S10 ose Note10 do të jenë pajisjet e para të cilat kompania Samsung do të sjellë në treg me 5G gjatë vitit 2019.

Kjo është bërë e ditur nga web faqja Trusted Review

Samsung ka si fokus zgjerimin e tregut duke krijuar partneritete strategjike,produkte të reja përmes diferencimit të tregut.