Tani do te mund te kontrolloni aplikacionin tuaj YouTube nepermjet zerit

30
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YouTube TV dhe Google Home kanë punuar së bashku për t’ju dhënë kontrollin e zërit mbi televizionin tuaj që nga tetori i kaluar. Tani, shërbimi po fillon të dale dhe të provojë një veçori per komandimin nga larg me zë në aplikacionin e tij celular. Ne e kemi parë vetë kete gjë, kështu që mund të konfirmojmë se po ndodh për disa njerëz, të paktën.

E parë fillimisht nga Android Police, funksioni nuk kërkon përditësimin e aplikacionit, por shfaqet vetëm tek disa përdorues. Zëri i largët do të shfaqet si një buton lundrues në aplikacion; ju mund të lëshoni komanda zanore si “të ktheheni në kanalin tim të fundit” ose “Luaj NBC”, thotë faqja. Me sa duket, gjithashtu mund të kaloni nëpër shfaqje të regjistruara dhe të kontrolloni volumin me zërin tuaj. Android Police vëren se Google tashmë ka vendosur një faqe mbështetjeje, kështu që me gjasë kjo do të shfaqet për më shumë njerëz me kalimin e kohës.