Specifikat e reja të Galaxy A5 dhe A7 tani janë gjithëandej nëpër internet

Tashmë dihet se çfarë hardueri gjendet në brendësi të telefonit Galaxy A5 (2018).

29

Tashmë dihet se çfarë hardueri gjendet në brendësi të telefonit Galaxy A5 (2018).

Raportimet e fundit sugjerojnë se dizajni i përgjithshëm i telefonave të serisë 2018 A është i fokusuar në Galaxy A5 dhe A7. Pajisjet do të kenë sensor për skanimin e gishtërinjve nën kamerë.

Po ashtu, seria A e telefonave do të ketë edhe tastierën Bixby. Samsung sjell opsionin që tastiera të pamundësohet nëse këtë e dëshiron përdoruesi.

Dizajni i anës së përparme tregon për Infinity Display, që nuk është i pazakonshëm, pasi që seria A zakonisht një vit pas serisë S merr funksionin premium.