Se shpejti edhe Samsung Galaxy S9

68

Samsung Galaxy S8 goditi dyqanet në fillim të 2017, kështu që ka kuptim që ne po dëgjojmë për Samsung Galaxy S9, pasi mund të jetë vetëm muaj larg.

Cila është lajmi i ri i Samsung Galaxy S9?

Rrjedhat më të fundit sugjerojnë se Samsung Galaxy S9 Plus (dhe me sa duket edhe standardi S9) do të ketë një Chip Exynos 9810, të paktën në disa rajone dhe vetëm 4GB RAM.

Cila do të jetë çmimi Samsung Galaxy S9?

Pritet per $ 725 / AU $ 1200 të bazuar  në parashikimet aktuale, pasi ne presim që Galaxy S9 të vijë rreth të njëjtit çmim si paraardhësi i tij. Duke pasur parasysh se nuk presim ndryshime masive të dizajnit dhe ngjyrave presim surpriza per memorien dhe interaktivitetin me perdoruesin.

Cila është data e lëshimit të Samsung Galaxy S9?

Presim një nisje të marsit 2018. Ndërsa thashethemet e kohëve të fundit sugjerojnë se S9 do të nisë në janar per te ndryshuar keshtu edhe sistemin e tyre te prezantimeve.